Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 13 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Ayan Sumari - kip met broccoli en paddestoelen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayan Sumari
kip met broccoli en paddestoelen
Bahan-bahan:
500 gr kipfilet
1 broccoli
16 gedroogde chinese paddestoelen
3 teentjes knoflook
5 sjalotten
3 eetl kecap manis
1 rode rawits
zout naar smaak
3 eetl olie
water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook en de sjalotten fijn en de rawit julienne. Week de paddestoelen 15 minuten in warm water. Snijd het vlees in blokjes en de broccoli in roosjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de knoflook, de sjalotten en de rawit voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin. Voeg dan de broccoli, het zout en de kecap toe en laat dit zachtjes 5 minuten sudderen. Snijd de paddestoelen in reepjes en laat dit nog 4 minuten meesudderen. Eventueel een beetje water toevoegen als het te droog wordt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 159 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41435640