Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ayan Sumari
kip met broccoli en paddestoelen
Bahan-bahan:
500 gr kipfilet
1 broccoli
16 gedroogde chinese paddestoelen
3 teentjes knoflook
5 sjalotten
3 eetl kecap manis
1 rode rawits
zout naar smaak
3 eetl olie
water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook en de sjalotten fijn en de rawit julienne. Week de paddestoelen 15 minuten in warm water. Snijd het vlees in blokjes en de broccoli in roosjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de knoflook, de sjalotten en de rawit voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin. Voeg dan de broccoli, het zout en de kecap toe en laat dit zachtjes 5 minuten sudderen. Snijd de paddestoelen in reepjes en laat dit nog 4 minuten meesudderen. Eventueel een beetje water toevoegen als het te droog wordt.

who is online

We hebben 54 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573503