logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Ayan Sumari
kip met broccoli en paddestoelen
Bahan-bahan:
500 gr kipfilet
1 broccoli
16 gedroogde chinese paddestoelen
3 teentjes knoflook
5 sjalotten
3 eetl kecap manis
1 rode rawits
zout naar smaak
3 eetl olie
water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook en de sjalotten fijn en de rawit julienne. Week de paddestoelen 15 minuten in warm water. Snijd het vlees in blokjes en de broccoli in roosjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de knoflook, de sjalotten en de rawit voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin. Voeg dan de broccoli, het zout en de kecap toe en laat dit zachtjes 5 minuten sudderen. Snijd de paddestoelen in reepjes en laat dit nog 4 minuten meesudderen. Eventueel een beetje water toevoegen als het te droog wordt.

Add comment

Submit

who is online

We have 78 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160829