1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayan Sumari
kip met broccoli en paddestoelen
Bahan-bahan:
500 gr kipfilet
1 broccoli
16 gedroogde chinese paddestoelen
3 teentjes knoflook
5 sjalotten
3 eetl kecap manis
1 rode rawits
zout naar smaak
3 eetl olie
water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook en de sjalotten fijn en de rawit julienne. Week de paddestoelen 15 minuten in warm water. Snijd het vlees in blokjes en de broccoli in roosjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de knoflook, de sjalotten en de rawit voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin. Voeg dan de broccoli, het zout en de kecap toe en laat dit zachtjes 5 minuten sudderen. Snijd de paddestoelen in reepjes en laat dit nog 4 minuten meesudderen. Eventueel een beetje water toevoegen als het te droog wordt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 133 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34886795