banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Pelencing Kangkung - waterspinazie met lomboks
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pelencing Kangkung
waterspinazie met lomboks
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kangkung (water spinazie)
kokend water
3 rode Lomboks (Spaanse pepers)
1/2 theel trassie
3 kemiries
5 rode rawit
1 theell zout
5 eetl olie
sap van 2 limoenen

Cara membuat:
bereiding:
Scheid de bladeren en de stengels van de spinazie en was beide apart. Leg dan de stengels in het kokende water totdat de stengels wat zacht en donkerder van kleur zijn geworden. Blancheer de bladeren kort, niet laten verkleuren, en laat alles uitlekken.
Bak in een wok/wadjan zonder olie de rode lomboks, de trassie en de kemirie. Wrijf of dan deze ingrediënten samen met de rawits en het zout fijn. Meng deze pasta daarna met de olie en het limoensap.
Vervolgens de pasta door de kangkung mengen en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 130 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565740