waterspinazie met lomboks
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kangkung (water spinazie)
kokend water
3 rode Lomboks (Spaanse pepers)
1/2 theel trassie
3 kemiries
5 rode rawit
1 theell zout
5 eetl olie
sap van 2 limoenen
Cara membuat:
bereiding:
Scheid de bladeren en de stengels van de spinazie en was beide apart. Leg dan de stengels in het kokende water totdat de stengels wat zacht en donkerder van kleur zijn geworden. Blancheer de bladeren kort, niet laten verkleuren, en laat alles uitlekken.
Bak in een wok/wadjan zonder olie de rode lomboks, de trassie en de kemirie. Wrijf of dan deze ingrediënten samen met de rawits en het zout fijn. Meng deze pasta daarna met de olie en het limoensap.
Vervolgens de pasta door de kangkung mengen en serveer.
ingrediënten:
500 gr kangkung (water spinazie)
kokend water
3 rode Lomboks (Spaanse pepers)
1/2 theel trassie
3 kemiries
5 rode rawit
1 theell zout
5 eetl olie
sap van 2 limoenen
Cara membuat:
bereiding:
Scheid de bladeren en de stengels van de spinazie en was beide apart. Leg dan de stengels in het kokende water totdat de stengels wat zacht en donkerder van kleur zijn geworden. Blancheer de bladeren kort, niet laten verkleuren, en laat alles uitlekken.
Bak in een wok/wadjan zonder olie de rode lomboks, de trassie en de kemirie. Wrijf of dan deze ingrediënten samen met de rawits en het zout fijn. Meng deze pasta daarna met de olie en het limoensap.
Vervolgens de pasta door de kangkung mengen en serveer.