banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Pelecing Kangkung - water spinazie met kokos en een pittige dressing
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pelecing Kangkung
water spinazie met kokos en een pittige dressing

Bahan-bahan;
ingrediënten:
300 gr kangkung
2 teentjes knoflook
1 jeruk purut blaadje
1 theel palmsuiker
100 gr geraspte kokos
2 eetl geroosterde pinda's
water

Haluskan:
boemboe;
3 rode rawits
1/2 theel trasi
1 theel zout
1 theel limoensap
2 eetl water

Taburan:

garnering
4 limoenen

Cara membuat;
bereiding:
Snijd de harde steeltjes van de kangkung. Verhit water in een pan en blancheer de kangkung voor 2 minuten en giet het af. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf of maal de kokos, de knoflook, de jeruk purut en de palmsuiker fijn.
Meng de kangkung met de boemboe en bestrooi dit met het kokosmengsel en de pinda's. Snijd de limoenen doormidden en serveer dit erbij.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 56 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40568862