banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Pelecing Kangkung - water spinazie met kokos en een pittige dressing
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pelecing Kangkung
water spinazie met kokos en een pittige dressing

Bahan-bahan;
ingrediënten:
300 gr kangkung
2 teentjes knoflook
1 jeruk purut blaadje
1 theel palmsuiker
100 gr geraspte kokos
2 eetl geroosterde pinda's
water

Haluskan:
boemboe;
3 rode rawits
1/2 theel trasi
1 theel zout
1 theel limoensap
2 eetl water

Taburan:

garnering
4 limoenen

Cara membuat;
bereiding:
Snijd de harde steeltjes van de kangkung. Verhit water in een pan en blancheer de kangkung voor 2 minuten en giet het af. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf of maal de kokos, de knoflook, de jeruk purut en de palmsuiker fijn.
Meng de kangkung met de boemboe en bestrooi dit met het kokosmengsel en de pinda's. Snijd de limoenen doormidden en serveer dit erbij.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 251 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39818937