banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Pelas kedele - sojabonen met garnalen gekruid in bananenblad
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pelas kedele
sojabonen met garnalen gekruid in bananenblad
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr sojabonen (kedele)
150 gr garnalen
1/2 kokosnoot
9 rawits
2 eetl. olie
zout naar smaak
9 salam blad
bananenblad
houten prikkers

Haluskan:
boemboe:
1 eetl. ketumbar
1 theel, suiker
6 sjalotten
5 teentjes knoflook
3 cm kencur
4 cm kunyit (kurkuma)
1 theel trasi bakar

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Rasp de kokosnoot niet al te fijn, hak de garnalen en maal de kedele grof. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Meng vervolgens de boemboe met de garnalen, de kokos en de bonen en vorm hiervan 9 porties. Neem stukjes bananenblad (20x20cm) en leg hierop een salambald. Schep vervolgens 1 portie op de salam en leg daar een rawit op. Vouwe de pakketjes dicht en zet de uiteinden daarvan vast met de prikkers. Stoom vervolgens de pakketjes in 20-25 minuten gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40592113