logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Udang Kemirie 
gebakken garnalen in kemirie-kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr tijgergarnalen
11 eetl kecap manis
9 kemirie noten
2 rode lomboks
2 teentjes knoflook
1 limoen
1/2 theel zout
2 eetl olie
 
Taburan:
garnering:
1 bosje koriander
 
Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon. Snijd de knoflook en de koriander fijn en de lomboks in reepjes. Hak de kemirie fijn en meng dit met de kecap. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de garnalen voor 1 minuten. Voeg dan de knoflook, de lomboks en het zout toe en bak dit voor 1 minuut. Voeg dan de kecap en het limoensap toe en stoof het todat de garnalen gaar zijn. Bestrooi het met de koriander en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 92 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176731