banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Udang Kemirie - gebakken garnalen in kemirie-kecapsaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Udang Kemirie 
gebakken garnalen in kemirie-kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr tijgergarnalen
11 eetl kecap manis
9 kemirie noten
2 rode lomboks
2 teentjes knoflook
1 limoen
1/2 theel zout
2 eetl olie
 
Taburan:
garnering:
1 bosje koriander
 
Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon. Snijd de knoflook en de koriander fijn en de lomboks in reepjes. Hak de kemirie fijn en meng dit met de kecap. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de garnalen voor 1 minuten. Voeg dan de knoflook, de lomboks en het zout toe en bak dit voor 1 minuut. Voeg dan de kecap en het limoensap toe en stoof het todat de garnalen gaar zijn. Bestrooi het met de koriander en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 238 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40559220