Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Udang Kemirie - gebakken garnalen in kemirie-kecapsaus
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Udang Kemirie 
gebakken garnalen in kemirie-kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr tijgergarnalen
11 eetl kecap manis
9 kemirie noten
2 rode lomboks
2 teentjes knoflook
1 limoen
1/2 theel zout
2 eetl olie
 
Taburan:
garnering:
1 bosje koriander
 
Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon. Snijd de knoflook en de koriander fijn en de lomboks in reepjes. Hak de kemirie fijn en meng dit met de kecap. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de garnalen voor 1 minuten. Voeg dan de knoflook, de lomboks en het zout toe en bak dit voor 1 minuut. Voeg dan de kecap en het limoensap toe en stoof het todat de garnalen gaar zijn. Bestrooi het met de koriander en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40914235