pittig gebakken kreeft
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kreeft
3 sjalotten
3 rode rawits
2 groene rawits
1 limoen (sap)
zout naar smaak
peper naar smaak
3 eetl olie
water
Cara mebuat:
bereiding:
Kook de kreeft in het water totdat de kreeft gaar is. Haal het vlees van de kreeft en snijd dit in stukjes. Snijd de sjalotten in dunne plakjes en de rawits in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de rawits voor 3 minuten. Voeg dan het vlees, het zout, de peper en het limoensap toe en bak dit nog 1 minuut.
ingrediënten:
1 kreeft
3 sjalotten
3 rode rawits
2 groene rawits
1 limoen (sap)
zout naar smaak
peper naar smaak
3 eetl olie
water
Cara mebuat:
bereiding:
Kook de kreeft in het water totdat de kreeft gaar is. Haal het vlees van de kreeft en snijd dit in stukjes. Snijd de sjalotten in dunne plakjes en de rawits in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de rawits voor 3 minuten. Voeg dan het vlees, het zout, de peper en het limoensap toe en bak dit nog 1 minuut.