banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 9 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 10 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Udang Jerbung Masak Santan - gebakken gekruide garnalen in een kokosmelksaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Udang Jerbung Masak Santan
gebakken gekruide garnalen in een kokosmelksaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr garnalen
500 ml dunne kokosmelk (cair)
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 groene lomboks, ontpit
2 rode lomboks, ontpit
2 cm lengkuas/laos
2 salam blad
1 tahu
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
olie

Cara memuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon maar laat de staart zitten. Snijd de tahu in blokjes. Snijd de sjalotjes, de knoflook en de lomboks in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en bak de tahu goudbruin en zet apart. Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de lomboks, de salam en de laos voor 5 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak totdat deze van kleur veranderen. Dan de kokosmelk toevoegen en breng aan de kook.
Vervolgens de tahu, het zout en de palmsuiker toevoegen en nog even laten sudderen. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 146 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37906167