logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Kari Buncis
gestoofde kouseband in een romige kokosmelksaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kacang panjang (kouseband)
1 sereh
1 salam blad
2 jeruk purut blaadjes
2 tomaten
200 ml santen asli
3 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 eetl palmsuiker
1 cm trassi
2 rode lomboks
1 eetl massala / kerrie
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de kouseband en te tomaten in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten samen met de sereh, de salam en de jerut purut. Voeg dan de kouseband en de tomaten toe. Dan de kokosmelk toevoegen en het geheel zachtjes laten stoven totdat de kouseband gaar is.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 107 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176184