Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Kari Buncis - gestoofde kouseband in een romige kokosmelksaus
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Kari Buncis
gestoofde kouseband in een romige kokosmelksaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kacang panjang (kouseband)
1 sereh
1 salam blad
2 jeruk purut blaadjes
2 tomaten
200 ml santen asli
3 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 eetl palmsuiker
1 cm trassi
2 rode lomboks
1 eetl massala / kerrie
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de kouseband en te tomaten in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten samen met de sereh, de salam en de jerut purut. Voeg dan de kouseband en de tomaten toe. Dan de kokosmelk toevoegen en het geheel zachtjes laten stoven totdat de kouseband gaar is.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 98 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812573