banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Botok Kerang - in bananenblad gestoofde mosselen/venusschelpen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Botok Kerang
in bananenblad gestoofde mosselen/venusschelpen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr mosselen/venusschelpen
1/2 jonge kokosnoot, geraspt
5 belimbing
14 rode rawit
1 1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
bananenblad
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
2 rode lomboks
4 teentjes knoflook
1 cm laos
1 cm kencur
1 theel trassi
1 sereh stengel
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de belimbing in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en meng dit met de kokos, de belimbing, de rawits, het zout en de palmsuiker. 
Schep wat van het mengsel op bananenblad en vouw het dicht als een pakketjes. Stoom het pakketje vervolgens gaar is 30 minuten. Voldoende voor 14 pakketjes.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 49 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40580154