banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 9 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 9 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 10 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Botok Lamtoro Teri Asin - Gestoomd gekruid vis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Botok Lamtoro Teri Asin
Gestoomd gekruid vis


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1,5 kokosnoot, geraspt
100 gr ansjovis
150 gr lamtoro
3 groene lomboks
5 jeruk purut blaadjes
2 cm jahe
12 salam blaadjes
bananenblad
biteng

Haluskan:
Bumbu:
3 rode lomboks
5 rode uien
4 teentjes knoflook
3 cm kencur
1 theel trasi
2 theel palmsuiker
1 theel peper
2 theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de lomboks, de jahe en de jeruk purut in dunne reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en verdeel het in 12 porties. Leg op een stukje bananenblad een salam blad en een van de porties. Vouw het dicht als een pakketje en zet de uiteinden vast en stoom het vervolgens in 20 minuten gaar.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37905227