Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Gai Pao Prik Taang  - kip met cashewnoten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gai Pao Prik Taang
kip met cashewnoten
Ingrediënten:
600 gr kipfilet
4 teentjes knoflook
3 eetl arachideolie
3 eetl oestersaus
1 eetl vissaus (nam pla)
1 eetl palmsuiker (gula jawa)
8 lente-uitjes
300 gr ongezouten cashewnoten
5 gedroogde rode lomboks

garnering:
in reepjes gesneden rawits

Bereiding:
Week de gedroogde pepers voor enkele minuten en halveer deze dan. Snijd het groen van de lent-ui af en halveer deze. Snijd de kip in reepjes en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de knoflook licht. Voeg dan de kip, de nam pla, de plamsuiker en de oestersaus toe en laat dit 5 minuten zachtjes stoven. Dan de cashewnoten, de lomboks en de lente-uit toevoegen en nog 2 minuten omscheppen totdat alles warm is. Serveer het gegarneerd met de reepjes rawits.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 85 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261887