banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 4 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Sop ikan patin - vissoep

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Sop ikan patin
vissoep

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr panga filet
800 ml water
9 rode rawits
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 sereh stengels
4 jeruk purut blaadjes
3 salam blad
3 cm jahe
1 cm kunyit
2 eetl limoensap
1 theel palmsuiker
1 theel zout
4 groene tomaten
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tomaten, de sjalotjes, de knoflook, de kunyit en de rawits in plakjes. Snijd de vis in moten en marineer deze met het zout en het limoensap. Verhit in een wok/wadjan het water en voeg de sjalotjes, de knoflook, de jahe, de rawits, de kunyit, de jeruk purut, de salam en de sereh toe en laat het 30 minuten zachtjes sudderen. Voeg dan de vis, het zout, de palmsuiker, de tomaten en het limoensap toe en laat de vis zachtjes gaar stoven. 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40555077