Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Sop ikan patin - vissoep

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief
 
Sop ikan patin
vissoep

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr panga filet
800 ml water
9 rode rawits
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 sereh stengels
4 jeruk purut blaadjes
3 salam blad
3 cm jahe
1 cm kunyit
2 eetl limoensap
1 theel palmsuiker
1 theel zout
4 groene tomaten
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tomaten, de sjalotjes, de knoflook, de kunyit en de rawits in plakjes. Snijd de vis in moten en marineer deze met het zout en het limoensap. Verhit in een wok/wadjan het water en voeg de sjalotjes, de knoflook, de jahe, de rawits, de kunyit, de jeruk purut, de salam en de sereh toe en laat het 30 minuten zachtjes sudderen. Voeg dan de vis, het zout, de palmsuiker, de tomaten en het limoensap toe en laat de vis zachtjes gaar stoven. 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 94 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41911082