1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Sop ikan patin
vissoep

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr panga filet
800 ml water
9 rode rawits
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 sereh stengels
4 jeruk purut blaadjes
3 salam blad
3 cm jahe
1 cm kunyit
2 eetl limoensap
1 theel palmsuiker
1 theel zout
4 groene tomaten
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tomaten, de sjalotjes, de knoflook, de kunyit en de rawits in plakjes. Snijd de vis in moten en marineer deze met het zout en het limoensap. Verhit in een wok/wadjan het water en voeg de sjalotjes, de knoflook, de jahe, de rawits, de kunyit, de jeruk purut, de salam en de sereh toe en laat het 30 minuten zachtjes sudderen. Voeg dan de vis, het zout, de palmsuiker, de tomaten en het limoensap toe en laat de vis zachtjes gaar stoven. 
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35764404