1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sop Kambing Tanah Abang
kruidige soep met lamsvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsvlees met bot
2000 ml water
2 cm jahe
2 eetl zout
7 kruidnagel
5 cm kaneel
1 hele nootmuskaat
5 tomaten
3 bieslook
3 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
6 teentjes knoflook
1/2 theel peper
 
Taburan:
garnering:
1 stengel selderij blad
2 eetl bawang goreng
sambal rawit (zie recept)
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Verhit in een pan het water en voeg het vlees, de jahe en het zout toe en kook het vlees gaar. Schep het vlees uit de pan en haal het vlees van de botten.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en halveer de nootmuskaat.Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de kruidnagel, de kaneel en nootmuskaat voor 5 minuten. Voeg dit toe aan de bouillon samen met het vlees en breng aan de kook. Snijd de tomaten en de bieslook in stukjes en voeg dit toe en kook dit nog 5 minuten. Snijd de selderij in stukjes en bestrooi dit samen met de bawang goreng over de soep en serveer het met de sambal.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 150 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36087190