banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 17 hours ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sop Kambing Tanah Abang
kruidige soep met lamsvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsvlees met bot
2000 ml water
2 cm jahe
2 eetl zout
7 kruidnagel
5 cm kaneel
1 hele nootmuskaat
5 tomaten
3 bieslook
3 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
6 teentjes knoflook
1/2 theel peper
 
Taburan:
garnering:
1 stengel selderij blad
2 eetl bawang goreng
sambal rawit (zie recept)
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Verhit in een pan het water en voeg het vlees, de jahe en het zout toe en kook het vlees gaar. Schep het vlees uit de pan en haal het vlees van de botten.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en halveer de nootmuskaat.Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de kruidnagel, de kaneel en nootmuskaat voor 5 minuten. Voeg dit toe aan de bouillon samen met het vlees en breng aan de kook. Snijd de tomaten en de bieslook in stukjes en voeg dit toe en kook dit nog 5 minuten. Snijd de selderij in stukjes en bestrooi dit samen met de bawang goreng over de soep en serveer het met de sambal.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 56 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36337947