Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sop Kenarie - rundvleesbouillon met amandelen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sop Kenarie
rundvleesbouillon met amandelen
Bahan-bahan;
ingrediënten:
250 gr rundvlees
200 gr kenarie noten (anders amandelen)
200 gr rijst
6 eieren
50 ml kokosroom of 75 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1000 ml water
3 stukjes foelie
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Verhit in een pan het water en voeg het vlees toe en laat dit zachtjes 1 uur trekken totdat het vlees zacht is geworden. Wrijf of maal de kenaries fijn en meng dit door de kokosroom/kokosmelk. Voeg dit toe aan de bouillon samen met de rijst en laat dit zachtjes gaar worden. Kook ondertussen de eieren hard en prak deze daarna fijn. Meng dit ook door de bouillon. Voeg dan het zout en de foelie door en als alles gaar is serveren
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 99 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022733