1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sop Kenarie
rundvleesbouillon met amandelen
Bahan-bahan;
ingrediënten:
250 gr rundvlees
200 gr kenarie noten (anders amandelen)
200 gr rijst
6 eieren
50 ml kokosroom of 75 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1000 ml water
3 stukjes foelie
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Verhit in een pan het water en voeg het vlees toe en laat dit zachtjes 1 uur trekken totdat het vlees zacht is geworden. Wrijf of maal de kenaries fijn en meng dit door de kokosroom/kokosmelk. Voeg dit toe aan de bouillon samen met de rijst en laat dit zachtjes gaar worden. Kook ondertussen de eieren hard en prak deze daarna fijn. Meng dit ook door de bouillon. Voeg dan het zout en de foelie door en als alles gaar is serveren

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 62 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415924