rundvleesbouillon met amandelen
Bahan-bahan;
ingrediënten:
250 gr rundvlees
200 gr kenarie noten (anders amandelen)
200 gr rijst
6 eieren
50 ml kokosroom of 75 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1000 ml water
3 stukjes foelie
zout naar smaak
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Verhit in een pan het water en voeg het vlees toe en laat dit zachtjes 1 uur trekken totdat het vlees zacht is geworden. Wrijf of maal de kenaries fijn en meng dit door de kokosroom/kokosmelk. Voeg dit toe aan de bouillon samen met de rijst en laat dit zachtjes gaar worden. Kook ondertussen de eieren hard en prak deze daarna fijn. Meng dit ook door de bouillon. Voeg dan het zout en de foelie door en als alles gaar is serveren
ingrediënten:
250 gr rundvlees
200 gr kenarie noten (anders amandelen)
200 gr rijst
6 eieren
50 ml kokosroom of 75 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1000 ml water
3 stukjes foelie
zout naar smaak
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Verhit in een pan het water en voeg het vlees toe en laat dit zachtjes 1 uur trekken totdat het vlees zacht is geworden. Wrijf of maal de kenaries fijn en meng dit door de kokosroom/kokosmelk. Voeg dit toe aan de bouillon samen met de rijst en laat dit zachtjes gaar worden. Kook ondertussen de eieren hard en prak deze daarna fijn. Meng dit ook door de bouillon. Voeg dan het zout en de foelie door en als alles gaar is serveren