banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 10 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Sop Kenarie - rundvleesbouillon met amandelen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sop Kenarie
rundvleesbouillon met amandelen
Bahan-bahan;
ingrediënten:
250 gr rundvlees
200 gr kenarie noten (anders amandelen)
200 gr rijst
6 eieren
50 ml kokosroom of 75 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1000 ml water
3 stukjes foelie
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Verhit in een pan het water en voeg het vlees toe en laat dit zachtjes 1 uur trekken totdat het vlees zacht is geworden. Wrijf of maal de kenaries fijn en meng dit door de kokosroom/kokosmelk. Voeg dit toe aan de bouillon samen met de rijst en laat dit zachtjes gaar worden. Kook ondertussen de eieren hard en prak deze daarna fijn. Meng dit ook door de bouillon. Voeg dan het zout en de foelie door en als alles gaar is serveren
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 141 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40071300