banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sop Kimlo - garnalen-vlees soep

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sop Kimlo
garnalen-vlees soep

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr kipfilet
1500 ml kippenbouillon (zie recept)
100 gr garnalen
4 visballetjes (baso ikan)
15 gr bunga sedap (gedroogde lelie bloemen)
15 gr jamur kuping (judasoren paddestoel)
3 wortelen
3 teentje knoflook
2 rode uien
2 eetl kecap manis
1 eetl zwarte peper
1 eetl zout
2 gekookte eieren
2 eetl olie
25 gr su'un
water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes, de visballetjes in vieren, de wortelen in plakjes, de uien en de knoflook fijn. Week de jamur in water en snijd deze dan in reepjes. Snijd de eieren in stukken. week de su'un in water
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de uien en de knoflook voor 3 minuten. Voeg de garnalen toe en bak dit 1 minuut. Dan de overige ingrediënten, behalve de su'un en de jamur, toevoegen en het geheel zachtjes gaar laten koken. Dan de su'un, de eieren en de jamur toevoegen en nog even zachtjes laten sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 115 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40683465