banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 9 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 10 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 11 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Sop Kimlo - garnalen-vlees soep

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sop Kimlo
garnalen-vlees soep

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr kipfilet
1500 ml kippenbouillon (zie recept)
100 gr garnalen
4 visballetjes (baso ikan)
15 gr bunga sedap (gedroogde lelie bloemen)
15 gr jamur kuping (judasoren paddestoel)
3 wortelen
3 teentje knoflook
2 rode uien
2 eetl kecap manis
1 eetl zwarte peper
1 eetl zout
2 gekookte eieren
2 eetl olie
25 gr su'un
water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes, de visballetjes in vieren, de wortelen in plakjes, de uien en de knoflook fijn. Week de jamur in water en snijd deze dan in reepjes. Snijd de eieren in stukken. week de su'un in water
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de uien en de knoflook voor 3 minuten. Voeg de garnalen toe en bak dit 1 minuut. Dan de overige ingrediënten, behalve de su'un en de jamur, toevoegen en het geheel zachtjes gaar laten koken. Dan de su'un, de eieren en de jamur toevoegen en nog even zachtjes laten sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 138 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38065667