banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sop Kimlo
garnalen-vlees soep

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr kipfilet
1500 ml kippenbouillon (zie recept)
100 gr garnalen
4 visballetjes (baso ikan)
15 gr bunga sedap (gedroogde lelie bloemen)
15 gr jamur kuping (judasoren paddestoel)
3 wortelen
3 teentje knoflook
2 rode uien
2 eetl kecap manis
1 eetl zwarte peper
1 eetl zout
2 gekookte eieren
2 eetl olie
25 gr su'un
water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes, de visballetjes in vieren, de wortelen in plakjes, de uien en de knoflook fijn. Week de jamur in water en snijd deze dan in reepjes. Snijd de eieren in stukken. week de su'un in water
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de uien en de knoflook voor 3 minuten. Voeg de garnalen toe en bak dit 1 minuut. Dan de overige ingrediënten, behalve de su'un en de jamur, toevoegen en het geheel zachtjes gaar laten koken. Dan de su'un, de eieren en de jamur toevoegen en nog even zachtjes laten sudderen.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 53 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36250652