banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Sop Kimlo - garnalen-vlees soep

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sop Kimlo
garnalen-vlees soep

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr kipfilet
1500 ml kippenbouillon (zie recept)
100 gr garnalen
4 visballetjes (baso ikan)
15 gr bunga sedap (gedroogde lelie bloemen)
15 gr jamur kuping (judasoren paddestoel)
3 wortelen
3 teentje knoflook
2 rode uien
2 eetl kecap manis
1 eetl zwarte peper
1 eetl zout
2 gekookte eieren
2 eetl olie
25 gr su'un
water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes, de visballetjes in vieren, de wortelen in plakjes, de uien en de knoflook fijn. Week de jamur in water en snijd deze dan in reepjes. Snijd de eieren in stukken. week de su'un in water
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de uien en de knoflook voor 3 minuten. Voeg de garnalen toe en bak dit 1 minuut. Dan de overige ingrediënten, behalve de su'un en de jamur, toevoegen en het geheel zachtjes gaar laten koken. Dan de su'un, de eieren en de jamur toevoegen en nog even zachtjes laten sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39778418