Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
1 Comment
Tahu Boemboe Bali

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Tahu Boemboe Bali


Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr. tahu/tofu,
2 rode lombok,
100 ml olie,
1/2 theel. trassi
5 sjalotten
2 eetl. ketjap manis,
3 tenen knoflook,
1/2 theel. zout,
1 vleestomaat,
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de tahu goudbruin. Schep de blokjes uit de wok/wadjan en laat deze uitlekken. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en de lomboks in dunne ringen. Ontvel de tomaat en snijd deze in kleine partjes. Laat 1 eetl olie in de wok/wadjan achter en fruit hierin de knoflook, de trassi, de sjalotten, de lomboks voor 3 minuten. voeg dan de tomaat toe en bak nog 1 minuut door. Vervolgens de ketjap, zout en de tahu toevoegen samen met de kokosmelk. Nog 7 minuten zachtjes sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024266