Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
1 Comment
Tahu Boemboe Bali

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Tahu Boemboe Bali


Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr. tahu/tofu,
2 rode lombok,
100 ml olie,
1/2 theel. trassi
5 sjalotten
2 eetl. ketjap manis,
3 tenen knoflook,
1/2 theel. zout,
1 vleestomaat,
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de tahu goudbruin. Schep de blokjes uit de wok/wadjan en laat deze uitlekken. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en de lomboks in dunne ringen. Ontvel de tomaat en snijd deze in kleine partjes. Laat 1 eetl olie in de wok/wadjan achter en fruit hierin de knoflook, de trassi, de sjalotten, de lomboks voor 3 minuten. voeg dan de tomaat toe en bak nog 1 minuut door. Vervolgens de ketjap, zout en de tahu toevoegen samen met de kokosmelk. Nog 7 minuten zachtjes sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264746