banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon1 Comment
Tahu Boemboe Bali

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Tahu Boemboe Bali


Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr. tahu/tofu,
2 rode lombok,
100 ml olie,
1/2 theel. trassi
5 sjalotten
2 eetl. ketjap manis,
3 tenen knoflook,
1/2 theel. zout,
1 vleestomaat,
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de tahu goudbruin. Schep de blokjes uit de wok/wadjan en laat deze uitlekken. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en de lomboks in dunne ringen. Ontvel de tomaat en snijd deze in kleine partjes. Laat 1 eetl olie in de wok/wadjan achter en fruit hierin de knoflook, de trassi, de sjalotten, de lomboks voor 3 minuten. voeg dan de tomaat toe en bak nog 1 minuut door. Vervolgens de ketjap, zout en de tahu toevoegen samen met de kokosmelk. Nog 7 minuten zachtjes sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38902197