1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Tahu Boemboe Bali


Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr. tahu/tofu,
2 rode lombok,
100 ml olie,
1/2 theel. trassi
5 sjalotten
2 eetl. ketjap manis,
3 tenen knoflook,
1/2 theel. zout,
1 vleestomaat,
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de tahu goudbruin. Schep de blokjes uit de wok/wadjan en laat deze uitlekken. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en de lomboks in dunne ringen. Ontvel de tomaat en snijd deze in kleine partjes. Laat 1 eetl olie in de wok/wadjan achter en fruit hierin de knoflook, de trassi, de sjalotten, de lomboks voor 3 minuten. voeg dan de tomaat toe en bak nog 1 minuut door. Vervolgens de ketjap, zout en de tahu toevoegen samen met de kokosmelk. Nog 7 minuten zachtjes sudderen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters

People in this conversation

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34886795