1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Tahu Boemboe Bali


Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr. tahu/tofu,
2 rode lombok,
100 ml olie,
1/2 theel. trassi
5 sjalotten
2 eetl. ketjap manis,
3 tenen knoflook,
1/2 theel. zout,
1 vleestomaat,
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de tahu goudbruin. Schep de blokjes uit de wok/wadjan en laat deze uitlekken. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en de lomboks in dunne ringen. Ontvel de tomaat en snijd deze in kleine partjes. Laat 1 eetl olie in de wok/wadjan achter en fruit hierin de knoflook, de trassi, de sjalotten, de lomboks voor 3 minuten. voeg dan de tomaat toe en bak nog 1 minuut door. Vervolgens de ketjap, zout en de tahu toevoegen samen met de kokosmelk. Nog 7 minuten zachtjes sudderen.

who is online

We hebben 57 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35080806