zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Cok genem - rundvlees met kruidige kokosmelksaus
- Rendang Ayam Kentang - in kokosmelk gestoofde kip met krieltjes
- Nanas Masak Rempah - in gekruide kokosmelk gestoofde ananas
- Gulai Udang - in kokosmelk gestoofde kruidige garnalen
- Nong Kai Tod - gebakken drumsticks
- Udang Taoco - roerbak van garnalen met petai bonen en taoco
- Hoy Mang Pu Lourk - mosselen
- Wajik - cake van kleefrijst met gula jawa
- Tumis Kapri Ayam Jamur - roerbak van peultjes met kip
- Telor reboeng - roerei met bamboe
Ikan Nila Goreng Lengkuas - gebakken vis met laos


Ikan Nila Goreng Lengkuas
gebakken vis met laos
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tilapia
100 gr laos
50 ml water
olie
Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 kemiri noten
2 cm kunyit
1/2 theel peper
1/2 theel zout
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Rasp de laos en meng dit met het water en de bumbu. Marineer hiermee de vis voor tenminste 25 minuten.
Verhit in een pan de olie en bak de vis met de marinade samen goudbruin en gaar.
lekker met sambal petai
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.