logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Ikan Nila Goreng Lengkuas
gebakken vis met laos

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tilapia
100 gr laos
50 ml water
olie
 
Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 kemiri noten
2 cm kunyit
1/2 theel peper
1/2 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Rasp de laos en meng dit met het water en de bumbu. Marineer hiermee de vis voor tenminste 25 minuten.
Verhit in een pan de olie en bak de vis met de marinade samen goudbruin en gaar.
 
lekker met sambal petai
 

Add comment

Submit

who is online

We have 145 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176042