banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Godog Daging Gurih - kruidig gebakken rundvlees in romige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Godog Daging Gurih
kruidig gebakken rundvlees in romige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundvlees
3 jeruk purut blaadjes
2 sereh stengels
3 rode lomboks
1 theel zout
2 theel palmsuiker
1 theel asemwater
500 ml santen
1 eet olie
 
Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 cm laos
2 cm kunyit
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten
3 kemiri noten
1/2 theel trasi
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in platte stukjes en de lomboks in schuine ringen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sereh en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg de lomboks toe en bak deze 2 minuten. Dan het vlees toevoegen en bak deze bruin. Dan het zout, de palmsuiker en het asemwater toevoegen en meng alles goed. Voeg de santen toe en laat het geheel zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is en de saus is ingedikt.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 119 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40558004