banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Godog Daging Gurih - kruidig gebakken rundvlees in romige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Godog Daging Gurih
kruidig gebakken rundvlees in romige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundvlees
3 jeruk purut blaadjes
2 sereh stengels
3 rode lomboks
1 theel zout
2 theel palmsuiker
1 theel asemwater
500 ml santen
1 eet olie
 
Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 cm laos
2 cm kunyit
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten
3 kemiri noten
1/2 theel trasi
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in platte stukjes en de lomboks in schuine ringen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sereh en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg de lomboks toe en bak deze 2 minuten. Dan het vlees toevoegen en bak deze bruin. Dan het zout, de palmsuiker en het asemwater toevoegen en meng alles goed. Voeg de santen toe en laat het geheel zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is en de saus is ingedikt.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38380509