logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Godogan buntut sapi
Gestoofde ossenstaart
Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr ossenstaart
6 cm laos, gekneusd
1 serehstengel, gekneusd
3 tomaten
6 salam blaadjes
zout naar smaak
water

Haluskan:
boemboe:
10 sjalotten
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 eetl. geraspte gula jawa

Cara membuat:
Bereiding:
Kook eerst de ossenstaart in ruim water voor 45 minuten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de ossenstaart in stukjes, meng dit met de boemboe, de laos, de sereh, de in stukjes gesneden tomaten, de salam en het zout en voeg dit weer aan de bouillon toe. Sudder het vlees gaar en totdat de bouillon is ingedikt tot een saus.

Add comment

Submit

who is online

We have 95 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176169