Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Golie Kodja - gebakken gekruid rundvlees in kokosmelk

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Golie Kodja
gebakken gekruid rundvlees in kokosmelk
Bahan-bahan;
ingrediënten:
500 gr runderlappen
5 sjalotten
1 eetl asem
2 eetl water
1 eetl ongekookte rijst
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)
3 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
7 cm gember (jahe/djahé)
1 eetl ketumbar
1/2 eetl jinten
1 eetl kaneel
1 cm kunyit (kurkuma)
zout naar smaak
1/4 theel foelie
4 kruidnagels

Cara membuat:
Bereiding:
Meng het water met de asem en wrijf hiermee het vlees in. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees rondom bruin. Voeg dan de boemboe, de sjalotten en de rijst toe en bak dit nog 3 minuten. Voeg dan de kokosmelk toe en stoof het gerecht verder gaar en totdat het vocht vrijwel is verdampt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 162 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025396