banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Golie Kodja - gebakken gekruid rundvlees in kokosmelk

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Golie Kodja
gebakken gekruid rundvlees in kokosmelk
Bahan-bahan;
ingrediënten:
500 gr runderlappen
5 sjalotten
1 eetl asem
2 eetl water
1 eetl ongekookte rijst
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)
3 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
7 cm gember (jahe/djahé)
1 eetl ketumbar
1/2 eetl jinten
1 eetl kaneel
1 cm kunyit (kurkuma)
zout naar smaak
1/4 theel foelie
4 kruidnagels

Cara membuat:
Bereiding:
Meng het water met de asem en wrijf hiermee het vlees in. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees rondom bruin. Voeg dan de boemboe, de sjalotten en de rijst toe en bak dit nog 3 minuten. Voeg dan de kokosmelk toe en stoof het gerecht verder gaar en totdat het vocht vrijwel is verdampt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 59 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40299556