zoeken
Recente reacties

1 days ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Laatst gelezen
- Sambal goreng tempeh banjar - Sambal goreng van tempe
- Kaeng Pet Yaang - eend in een pittige curry
- Telur Bumbu Bali - eieren in een pittige rode saus
- Nasi Betawi
- Telor gule bengala - eieren met kerrie
- Chan Pei Fun Gai - gerookte mandarijnen kip
- Belantjang - rundvlees
- Sate blengong masak - sate van drooggebakken pittig gekruide eend
- Soto ayam lagi
- Rendang Ikan Asap - pittige rendang van gerookte vis
Tumis buncis rebon - gestoofde sperziebonen met gedroogde vis


Tumis buncis rebon
gestoofde sperziebonen met gedroogde vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr sperziebonen
50 gr rebon (gedroogde vis)
1 salam blad
50 ml water
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuker
2 eetl olie
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
4 rode rawits
1 cm laos
Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sperziebonen in stukjes. Week de vis in water en rooster deze daarna droog. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu en de salam voor 3 minuten. Meng dan de rebon erdoor en vervolgens de boontjes. Bak het geheel voor 5 minuten. Voeg dan het water, het zout en de palmsuiker toe en kook het geheel totdat het vocht is opgenomen.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.