Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Tumis buncis rebon - gestoofde sperziebonen met gedroogde vis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis buncis rebon
gestoofde sperziebonen met gedroogde vis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr sperziebonen
50 gr rebon (gedroogde vis)
1 salam blad
50 ml water
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuker
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
4 rode rawits
1 cm laos
 
Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sperziebonen in stukjes. Week de vis in water en rooster deze daarna droog. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu en de salam voor 3 minuten. Meng dan de rebon erdoor en vervolgens de boontjes. Bak het geheel voor 5 minuten. Voeg dan het water, het zout en de palmsuiker toe en kook het geheel totdat het vocht is opgenomen.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 207 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41936414