banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumis Buncis Tahu - roerbak van sperziebonen met tahu

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Buncis Tahu
roerbak van sperziebonen met tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr sperziebonen
2 wortelen
1 tahu
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
1 theel kecap asin
1 theel oestersaus
50 ml water
1/2 theel peper
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes van 2x2cm. Verhit in een pan olie en bak de tahu goudbruin en zet apart.
Snijd de boontjes in stukjes van 2 cm, de wortelen in dunne plakjes en de keriting in dunne ringen. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes.
Verhit in een pan wat olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de keriting voor 4 minuten. Voeg dan de bonen, de wortel en de tahu toe en meng goed.
Voeg dan het water, de kecap, de oestersaus en de peper toe en kook het verder gaar. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 98 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40586263