banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Kue lumpur kacang hijau - groene cakejes met mungbonen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kue lumpur kacang hijau
cakejes met mungbonen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
75 gr boter
250 ml water
150 gr bloem
1 vanille (of 1/8 theel vanille poeder)
200 gr suiker
1/2 theel zout
100 gr aardappel puree
100 gr mungbonen puree (kacang hijau)
9 druppels groene kleurstof (pandan)
6 eieren
400 ml kokosmelk
75 gr geraspte kokos
5 jackfuit
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de jackfruit in stukjes. Verhit in een pan het water samen met de boter. Voeg dan langzaam als roerend de bloem, de vanille, de suiker, het zout, de mungbonen puree, de aardappelpuree toe en roer dit tot een gladde massa. Schep dan de kleurstof erdoor en laat afkoelen. Schep dan de eieren erdoor en de kokosmelk en vorm een gladde massa.
Giet de massa in vormpjes en bak deze halfgaar in een oven op 180gr. Strooi dan de jackfruit en de kokos erover en bak verder af. Totale duur 20 minuten in de oven.
Voldoende voor 40 stuks.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39807816