Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Kue moci - gevulde rijstcakejes

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Kue moci
gevulde rijstcakejes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr ketan (kleefrijstmeel)
20 gr maizena
350 ml water
1 theel zout
 
bahan isi:
vulling:
200 gr palmsuiker
400 gr pinda's, gemalen
100 gr kristalsuiker
100 gr sesam zaad
 
Cara membuat:
bereiding:
Meng de ingredienten voor de vulling goed door elkaar. Meng de keta, de maizena en het zout goed door elkaar en voeg dan langzaam het water toe en vorm een deeg. Vorm van het deeg ballen en vul deze met het mengsel. Stoom de ballen in 15 minuten gaar. 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 128 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925660