banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
IconWrite a comment
Kue pisang - bananen cakejes
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Kue pisang
bananen cakejes


Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rijstmeel
1 theel zout
1 theel vanille-extract
150 gr hunkwe (mungbonenmeel)
250 gr suiker
1350 ml kokosmelk
2 bananen
pandan blad
bananenbladeren

Cara membuat:
Verhit in een pan de kokosmelk en voeg de rijstmeel, het zout en de vanille toe. Kook het geheel totdat het dik begint te worden. Meng dan de suiker erdoor en laat het een beetje afkoelen. Meng vervolgens de mungbonenmeel erdoor totdat er een gladde massa ontstaat.
Knip het pandanblad in stukjes en snijd de bananen in stukjes. Neem een stuk bananenblad en leg er een stukje pandanblad op. Schep vervolgens 2 eetl van het het deeg erop en druk een stukje banaan in het deeg. Vouw het bananenblad dicht en stoom het pakketjes vervolgens gaar.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 101 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38491476