Logon3

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Kue Pisang - bananencake

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Kue Pisang
bananencake
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 pisang rai of 4 rijpe bananen
2 pakjes vanillesuiker
5 eieren
20 gr. hunkue-meel
5 eetl. rietsuiker (gula merah)
25 gr. boter
1/2 theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Klop de eieren, de suikers, het zout en de bloem tot een luchtig beslag. Snijd de bananen in stukjes en schep deze door het beslag.
Vet een ovenschaal in en giet het beslag in de schaal. Snijd de boter in kleine stukjes en verspreid deze over het beslag. Bak de kue in een op 175 gr voorverwarmde oven in ongeveer 20 minuten goudbruin. Zowel warm als koud erg lekker.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 354 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40815408