Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kue Pisang - bananencake

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Kue Pisang
bananencake
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 pisang rai of 4 rijpe bananen
2 pakjes vanillesuiker
5 eieren
20 gr. hunkue-meel
5 eetl. rietsuiker (gula merah)
25 gr. boter
1/2 theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Klop de eieren, de suikers, het zout en de bloem tot een luchtig beslag. Snijd de bananen in stukjes en schep deze door het beslag.
Vet een ovenschaal in en giet het beslag in de schaal. Snijd de boter in kleine stukjes en verspreid deze over het beslag. Bak de kue in een op 175 gr voorverwarmde oven in ongeveer 20 minuten goudbruin. Zowel warm als koud erg lekker.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41064817