Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Kue pisang pakai air jeruk - Banaan-sinaasappelcake

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kue pisang pakai air jeruk
Banaan-sinaasappelcake
Bahan-bahan:
ingrediënten:
240 gr. boter,
450 ml zelfrijzend bakmeel,
225 ml basterdsuiker,
1/2 theel. bakpoeder,
4 eieren, wit en geel gescheiden,
1 sinaasappel (sap)
3 bananen,
1/4 theel. zout.

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of prak de bananen tot puree. Verhit de oven voor op 170 gr en vet een ronde cakevorm in. Klop dan de eiwitten stijf en meng de boter en de suiker tot een room en klop hierdoor de eierdooiers. Meng dan de bananen erdoor gevolg door het meel, de bakpoede en het zout. Voeg het sinaasappelsap erdoor en schep dan als laatste de eiwitten erdoor. giet het mengsel in de vomr en bak dit gaar in 45 minuten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 157 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41181912