banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
IconWrite a comment
Daging Masak Kalio - rundvlees in een pittige kokosmelksaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Masak Kalio
rundvlees in een pittige kokosmelksaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
500 ml santen asli
1250 ml santen cair
2 kunyit blad
2 sereh stengels
5 jeruk purut blaadjes
1 asem kandis
1 theel zout
2 theel palmsuiker
 
Haluskan:
bumbu:
8 rode lomboks
11 rode rawits
9 sjalotjes
6 teentjes knoflook
2 cm laos
2 cm jahe
3 cm kunyit
1 theel ketumbar
 
Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding;
Snijd het vlees in plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de santen cair samen met de bumbu, de kunyit, de sereh en de jeruk purut. Voeg dan het vlees toe en meng alles goed. Dan de asem kandi, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel zachtjes totdat de saus is ingedikt. Voeg dan de santen asli toe en breng aan de kook. Het vlees moet gaar zijn en de saus bruin. Bestrooi het met de bawang goreng en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 176 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38488339