1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Lindung Mekuah
sawa-aal soep
Bahan-bahan:
ingrediënten;
5 sawa-alen
4 groene lomboks
1 eetl. olie
500 ml kippenbouillon (zie recept)
1 eetl. base megenep (zie recept)
zout naar smaak

Taburan;
garnering:
6 sjalotten

Cara Membuat:
Bereiding:
Maak eerst de sawa-alen schoon en snijd deze vervolgens in stukjes. Snijd de sjalotten fijn en de lomboks grof. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten goudbruin en laat deze daarna uitlekken. Verhit in een pan de bouillon en stoof hierin de sawa-alen voor 15 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten toe en laat dit nog zachtjes een paar minuten verder sudderen. Bestrooi de soep met de gefruite sjalotten en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35413878