banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Lindung Mekuah - sawa-aal soep
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Lindung Mekuah
sawa-aal soep
Bahan-bahan:
ingrediënten;
5 sawa-alen
4 groene lomboks
1 eetl. olie
500 ml kippenbouillon (zie recept)
1 eetl. base megenep (zie recept)
zout naar smaak

Taburan;
garnering:
6 sjalotten

Cara Membuat:
Bereiding:
Maak eerst de sawa-alen schoon en snijd deze vervolgens in stukjes. Snijd de sjalotten fijn en de lomboks grof. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten goudbruin en laat deze daarna uitlekken. Verhit in een pan de bouillon en stoof hierin de sawa-alen voor 15 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten toe en laat dit nog zachtjes een paar minuten verder sudderen. Bestrooi de soep met de gefruite sjalotten en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40669269