sawa-aal soep
Bahan-bahan:
ingrediënten;
5 sawa-alen
4 groene lomboks
1 eetl. olie
500 ml kippenbouillon (zie recept)
1 eetl. base megenep (zie recept)
zout naar smaak
Taburan;
garnering:
6 sjalotten
Cara Membuat:
Bereiding:
Maak eerst de sawa-alen schoon en snijd deze vervolgens in stukjes. Snijd de sjalotten fijn en de lomboks grof. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten goudbruin en laat deze daarna uitlekken. Verhit in een pan de bouillon en stoof hierin de sawa-alen voor 15 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten toe en laat dit nog zachtjes een paar minuten verder sudderen. Bestrooi de soep met de gefruite sjalotten en serveer.
ingrediënten;
5 sawa-alen
4 groene lomboks
1 eetl. olie
500 ml kippenbouillon (zie recept)
1 eetl. base megenep (zie recept)
zout naar smaak
Taburan;
garnering:
6 sjalotten
Cara Membuat:
Bereiding:
Maak eerst de sawa-alen schoon en snijd deze vervolgens in stukjes. Snijd de sjalotten fijn en de lomboks grof. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten goudbruin en laat deze daarna uitlekken. Verhit in een pan de bouillon en stoof hierin de sawa-alen voor 15 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten toe en laat dit nog zachtjes een paar minuten verder sudderen. Bestrooi de soep met de gefruite sjalotten en serveer.