banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Tumis Tempe Kecap Manis - gebakken tempe met kecap

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Tempe Kecap Manis
gebakken tempe met kecap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr tempe
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 groene lomboks
2 cm lengkuas/laos
1 salam blad
1/2 theel peper
2 eetl kecap manis
100 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de temepe in blokjes van 2 cm. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de lomboks in ringen. Verhit in een pan de olie en bak de tempe goudbruin en zet apart.
Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 5 minuten. Voeg dan de lomboks, de salam en de laos toe en meng goed.
Dan de tempe, het zout, de peper, de kecap en het water toevoegen en meng goed. Kook totdat het vocht is geabsorbeerd en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39985810