Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Tumis Tempe Kecap Manis
gebakken tempe met kecap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr tempe
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 groene lomboks
2 cm lengkuas/laos
1 salam blad
1/2 theel peper
2 eetl kecap manis
100 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de temepe in blokjes van 2 cm. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de lomboks in ringen. Verhit in een pan de olie en bak de tempe goudbruin en zet apart.
Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 5 minuten. Voeg dan de lomboks, de salam en de laos toe en meng goed.
Dan de tempe, het zout, de peper, de kecap en het water toevoegen en meng goed. Kook totdat het vocht is geabsorbeerd en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 152 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578511