Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Belantjang - rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Belantjang
rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees in blokjes gesneden
5 sjalotten, fijngehakt
1 teentje knoflook, fijngesneden
1 theel sambal trassie
2 theel gula jawa
1 eetl ketjap manis
200 ml water
zout en peper

Cara membuat:
bereiding:
Maak een boemboe van het zout, gula jawa en peper en wrijf het vlees hiermee in. Laat het een tijdje marineren. Bak dan stukjes vlees vervolgens in een paar lepels olie en voeg, wanneer het vlees bruin is geworden, de sjalotten, de knoflook en de sambal trassie toe. Blus af met het water en de ketjap, en stoof het vlees met de deksel op de pan gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 62 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41182117