Recente reacties

Shaun 5 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Becek Tulungagung Daging Sapi - in gekruide kokosmelk gestoofd rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Becek Tulungagung Daging Sapi
in gekruide kokosmelk gestoofd rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundvlees (schenkel)
100 gr rode kidney bonen
100 ml dikke kokosmelk (kental)
400 ml dunne kokosmelk (encer)
2 salam blad
2 cm lengkuas/laos
3 kruidnagels
4 jeruk purut blaadjes
1 serai/sereh/citroengras
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1 lente-ui
olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 kemiri noten, geroosterd
1/2 theel ketumbar
2 cm kunyit, geroosterd
2 cm kencur
2 cm jahe
2 cm temu kunci

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blojjes van 3x3 cm. Snijd de lente-ui in stukjes van 2cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam, de laos, de kruidnagel, de jeruk purut en de serai voor 5 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak al roerend totdat het van kleur verandert. Meng dan de bonen erdoor.
Voeg dan de dunne kokosmelk toe en kook het geheel gaar. Dan de dikke kokosmelk, het zout en de palmsuiker toevoegen en breng aan de kook. Meng dan de lente-ui erdoor en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 284 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41193600