Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Mu Prad Prik Gak Dang - curry met varkensvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Mu Prad Prik Gak Dang
curry met varkensvlees

Ingrediënten:
125 gr varkensvlees
4 eetl rode curry pasta
200 ml kokosmelk
100 ml water
60 gr kouseband / sperziebonen
1 thaise groene aubergine (rond van vorm)
1 eetl olie
1 eetl nam pla (vissaus)
1 theel palmsuiker
1 theel zout

Bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes. Snijd de aubergine en de kouseband in kleine stukjes. Verhit in een wok de olie and bak het vlees rondom voor 2 minuten. Verhit in een wok 100 ml kokosmelk en roer de curry pasta er door. Voeg dan het vlees toe en laat dit zachtjes koken totdat het vlees gaar is. Voeg dan de overige ingrediënten toe en laat het zachtjes sudderen totdat de groenten gaar zijn en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 181 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41239747