banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Mu Prad Prik Gak Dang - curry met varkensvlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Mu Prad Prik Gak Dang
curry met varkensvlees

Ingrediënten:
125 gr varkensvlees
4 eetl rode curry pasta
200 ml kokosmelk
100 ml water
60 gr kouseband / sperziebonen
1 thaise groene aubergine (rond van vorm)
1 eetl olie
1 eetl nam pla (vissaus)
1 theel palmsuiker
1 theel zout

Bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes. Snijd de aubergine en de kouseband in kleine stukjes. Verhit in een wok de olie and bak het vlees rondom voor 2 minuten. Verhit in een wok 100 ml kokosmelk en roer de curry pasta er door. Voeg dan het vlees toe en laat dit zachtjes koken totdat het vlees gaar is. Voeg dan de overige ingrediënten toe en laat het zachtjes sudderen totdat de groenten gaar zijn en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 134 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38896204