Recente reacties

Ilona Van den akker 20 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Mu Prad Prik Gak Dang - curry met varkensvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Mu Prad Prik Gak Dang
curry met varkensvlees

Ingrediënten:
125 gr varkensvlees
4 eetl rode curry pasta
200 ml kokosmelk
100 ml water
60 gr kouseband / sperziebonen
1 thaise groene aubergine (rond van vorm)
1 eetl olie
1 eetl nam pla (vissaus)
1 theel palmsuiker
1 theel zout

Bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes. Snijd de aubergine en de kouseband in kleine stukjes. Verhit in een wok de olie and bak het vlees rondom voor 2 minuten. Verhit in een wok 100 ml kokosmelk en roer de curry pasta er door. Voeg dan het vlees toe en laat dit zachtjes koken totdat het vlees gaar is. Voeg dan de overige ingrediënten toe en laat het zachtjes sudderen totdat de groenten gaar zijn en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 175 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275677