Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Berdapan

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Berdapan

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr. versgeraspte kokos
zout naar smaak
200 gr. gula jawa (palmsuiker)
1000 gr cassave.
150 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Schil de cassave en rasp het vruchtvlees en kneed dit vruchtvlees met zout naar smaak. Meng de kokos met het zout, de palmsuiker en het water. Verhit een wok/wadjan en laat het kokoswater zachtjes sudderen totdat het vocht verdampt is. Verhit een pan met water en schep 3 eetl cassave op de deksel en spreid dit uit. Zet de deksel omgekeerd terug en stoom het op deze wijze gaar. Schep op de gevomde koek 1 eetl van het kokosmengsel en rol het daarna op. Herhaal dit totdat de cassave op is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 501 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41906240