rijstkoekjes met suiker en kokos
Bahan-bahan;
ingrediënten:
500 gr. ketanmeel
150 gr gula jawa (palmsuiker)
1 eetl. bakpoeder
150 gr geraspte kokos
1/2 theel zout.
75 ml water
Cara membuat:
Bereiding:
Smelt de palmsuiker. Meng het meel, het zout, de bakpoeder en het water en kneed dit tot een glad en dik deeg. Rol het deeg uit in slierten van 1-2 cm dik en snijd deze af in stukken van 2 cm. Verhit in een pan voldoende water en kook de deegrolletjes voor ongeveer 10 minuten. Het deeg is gaar als ze bovenkomen drijven. Doop de deegrolletjes daarna in de gesmolten suiker en vervolgens door de kokos.
ingrediënten:
500 gr. ketanmeel
150 gr gula jawa (palmsuiker)
1 eetl. bakpoeder
150 gr geraspte kokos
1/2 theel zout.
75 ml water
Cara membuat:
Bereiding:
Smelt de palmsuiker. Meng het meel, het zout, de bakpoeder en het water en kneed dit tot een glad en dik deeg. Rol het deeg uit in slierten van 1-2 cm dik en snijd deze af in stukken van 2 cm. Verhit in een pan voldoende water en kook de deegrolletjes voor ongeveer 10 minuten. Het deeg is gaar als ze bovenkomen drijven. Doop de deegrolletjes daarna in de gesmolten suiker en vervolgens door de kokos.