Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Pantunu duku bai - Geroosterd vlees met sambal

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pantunu duku bai
Geroosterd vlees met sambal
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3000 gr varkensbuik
veel zout

Bahan-bahan sambal:
ingrediënten:
22 rawits
1 1/2 limoen (sap)
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf het vlees in met zout. Rooster vervolgens het vlees boven een houtkoolvuurtje gaar. Wrijf of maal ondertussen de ingrediënten voor de sambal fijn tot een pasta en serveer dit bij het vlees.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 97 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41064817