Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Pantolo tandua kayu - krabbetjes met cassaveblad en prei

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pantolo tandua kayu
krabbetjes met cassaveblad en prei
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 bosjes cassaveblad
1 eetl zout
zout naar smaak
500 gr varkenskrabbetjes
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 preien
6 cm gember (jahe/djahé), gekneusd
4 cm laos, gekneusd
3 serehstengels, gekneusd
450 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Verwijder eerst de nerven uit de bladeren en meng de bladeren met het zout. Kneed vervolgens de bladeren goed en spoel het vervolgens af. Snijd de bladeren dan in reepjes. Snijd de prei in dunne ringen, de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes. Snijd/hak de krabbetjes in stukken en voeg deze met de sjalotten, de laos, de sereh, de gember en de knoflook toe aan het water en kook het geheel voor 30 minuten. Dan de prei, het zout en de cassavebladeren toevoegen en het geheel nog 15 minuten zachtjes laten stoven.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 282 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261656