zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Rawon Daging
- Foo yong hay - omelet met krab
- Yum Tawai - gemengede groenten met saus
- Pla Samlee Dad Deow - Gebakken vis met mangosalade
- Pad Kee Mao - dronken kip
- Lemper - gevulde kleefrijst rolletjes
- Pad mee korat ped - Bami Korat wijze
- Daging Age - rundvlees met kokos
- Kho Phat - gebakken rijst
- Ansjovis bouillon 2 - met zeewier
Pantolo tandua kayu - krabbetjes met cassaveblad en prei


Pantolo tandua kayu
krabbetjes met cassaveblad en prei
krabbetjes met cassaveblad en prei
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 bosjes cassaveblad
1 eetl zout
zout naar smaak
500 gr varkenskrabbetjes
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 preien
6 cm gember (jahe/djahé), gekneusd
4 cm laos, gekneusd
3 serehstengels, gekneusd
450 ml water
Cara membuat:
Bereiding:
Verwijder eerst de nerven uit de bladeren en meng de bladeren met het zout. Kneed vervolgens de bladeren goed en spoel het vervolgens af. Snijd de bladeren dan in reepjes. Snijd de prei in dunne ringen, de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes. Snijd/hak de krabbetjes in stukken en voeg deze met de sjalotten, de laos, de sereh, de gember en de knoflook toe aan het water en kook het geheel voor 30 minuten. Dan de prei, het zout en de cassavebladeren toevoegen en het geheel nog 15 minuten zachtjes laten stoven.
ingrediënten:
3 bosjes cassaveblad
1 eetl zout
zout naar smaak
500 gr varkenskrabbetjes
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 preien
6 cm gember (jahe/djahé), gekneusd
4 cm laos, gekneusd
3 serehstengels, gekneusd
450 ml water
Cara membuat:
Bereiding:
Verwijder eerst de nerven uit de bladeren en meng de bladeren met het zout. Kneed vervolgens de bladeren goed en spoel het vervolgens af. Snijd de bladeren dan in reepjes. Snijd de prei in dunne ringen, de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes. Snijd/hak de krabbetjes in stukken en voeg deze met de sjalotten, de laos, de sereh, de gember en de knoflook toe aan het water en kook het geheel voor 30 minuten. Dan de prei, het zout en de cassavebladeren toevoegen en het geheel nog 15 minuten zachtjes laten stoven.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.