banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Pantolo tandua kayu - krabbetjes met cassaveblad en prei
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pantolo tandua kayu
krabbetjes met cassaveblad en prei
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 bosjes cassaveblad
1 eetl zout
zout naar smaak
500 gr varkenskrabbetjes
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 preien
6 cm gember (jahe/djahé), gekneusd
4 cm laos, gekneusd
3 serehstengels, gekneusd
450 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Verwijder eerst de nerven uit de bladeren en meng de bladeren met het zout. Kneed vervolgens de bladeren goed en spoel het vervolgens af. Snijd de bladeren dan in reepjes. Snijd de prei in dunne ringen, de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes. Snijd/hak de krabbetjes in stukken en voeg deze met de sjalotten, de laos, de sereh, de gember en de knoflook toe aan het water en kook het geheel voor 30 minuten. Dan de prei, het zout en de cassavebladeren toevoegen en het geheel nog 15 minuten zachtjes laten stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 180 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39967006