banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 4 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Pantolo tandua kayu - krabbetjes met cassaveblad en prei
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pantolo tandua kayu
krabbetjes met cassaveblad en prei
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 bosjes cassaveblad
1 eetl zout
zout naar smaak
500 gr varkenskrabbetjes
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 preien
6 cm gember (jahe/djahé), gekneusd
4 cm laos, gekneusd
3 serehstengels, gekneusd
450 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Verwijder eerst de nerven uit de bladeren en meng de bladeren met het zout. Kneed vervolgens de bladeren goed en spoel het vervolgens af. Snijd de bladeren dan in reepjes. Snijd de prei in dunne ringen, de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes. Snijd/hak de krabbetjes in stukken en voeg deze met de sjalotten, de laos, de sereh, de gember en de knoflook toe aan het water en kook het geheel voor 30 minuten. Dan de prei, het zout en de cassavebladeren toevoegen en het geheel nog 15 minuten zachtjes laten stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 211 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40554521