Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Be sakih - gestoofd varkensvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Be sakih
gestoofd varkensvlees
bahan-bahan:
ingrediënten::
350 g varkenslappen
5 eetl. olie
4 salam blaadjes,
zout naar smaak
400 ml kippenbouillon (zie recept)

haluskan:
boemboe:
4 cm gember (jahe/djahé)
3,5 cm kencur
5,5 cm laos
1 eetl. asem
6 sjalotjes,
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks,
11 rawits

Cara-membuat:
bereiding:
Wrijf de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het vlees in kleine reepjes. Verhit in het wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe met de salam voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit bruin. Voeg dan de bouillon toe en laat dit stoven totdat het vlees gaar is en het vocht is verdampt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 84 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42410989