Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Pantolo tandua kayu - Gestoofde krabbetjes
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Pantolo tandua kayu
Gestoofde krabbetjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 bosjes cassaveblad
zout naar smaak
500 gr krabbetjes
8 sjalotten
6 teentjes knoflook
3 kleine prei
6 cm gember (jahe/djahé), gekneusd
3,5 cm laos, gekneusd
3 serehstengels, gekneusd
400 ml water
1 eetl zout

Cara membuat:
bereiding:
Verwijder de nerven van de bladeren en kneed deze bladeren met de eetl zout. Afspoelen en dan in reepjes snijden. Snijd of hak ook de krabbetjes in stukken. Snijd de prei in dunne ringen, de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes. Verhit het water en voeg daar aan toe de krabbetjes, de sjalotten, de gember, de laos, de knoflook en de sereh en laat dit alles 30 minuten koken. Voeg dan de cassavebladeren, zout naar smaak en de prei toe en laat dit nog 10-15 minuten zachtjes stoven totdat alles gaar is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 94 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812457