Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Pantolo tandua kayu - Gestoofde krabbetjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pantolo tandua kayu
Gestoofde krabbetjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 bosjes cassaveblad
zout naar smaak
500 gr krabbetjes
8 sjalotten
6 teentjes knoflook
3 kleine prei
6 cm gember (jahe/djahé), gekneusd
3,5 cm laos, gekneusd
3 serehstengels, gekneusd
400 ml water
1 eetl zout

Cara membuat:
bereiding:
Verwijder de nerven van de bladeren en kneed deze bladeren met de eetl zout. Afspoelen en dan in reepjes snijden. Snijd of hak ook de krabbetjes in stukken. Snijd de prei in dunne ringen, de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes. Verhit het water en voeg daar aan toe de krabbetjes, de sjalotten, de gember, de laos, de knoflook en de sereh en laat dit alles 30 minuten koken. Voeg dan de cassavebladeren, zout naar smaak en de prei toe en laat dit nog 10-15 minuten zachtjes stoven totdat alles gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 398 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41065094