1 2 3 4

Translations

Dutch English French German Indonesian Italian Norwegian Portuguese Spanish

Sponsored Links

recente reacties

Henk
Kijk, zo zie ik het graag. Het echte recept. Dat je ook weet dat er garnalen inzitten in plaats van ...
Cindy
Waar kan ik dodol in Nederland kopen?


@ kleefrijst in de toko en supermarkt
johny
voor hoeveel personen is dit gerecht?


@4-6 personen
Harold Timmermans
Hai kokkie Blanda,

heb soortgelijk sambal badjak recept en ik de sambal is niet zo donker als de ...
À.Velu
Kunt u mij uitleggen hoe ik kokoswater maak?


@kokoswater is het vruchtwater van de kokosnoot

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pantolo pamarasan
speklapjes in zwarte saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr speklappen
2 citroenen (sap)
8 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
6 rawits
6 cm gember (jahe/djahé), gekneusd
3 serehstengels, gekneusd
5 lente-uitjes
5 eetl. olie
100 gr wortelen
50 gr kluwekpitten (pamarasan)
500 ml water
zout naar smaak

Bereiding:
Rasp de wortelen. Snijd het vlees in blokjes en meng dit met het citroensap. Laat het vervolgens 1 uur staan. Snijd de knoflook, de sjalotten, de lente-uitjes, de lomboks en de rawits fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de lomboks, de rawits en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de sereh, de gember, de wortelen en de kluwek toe en bak dit nog 2 minuten. Dan het water toevoegen en het geheel nog 4 minuten zachtjes laten sudderen. Vervolgens het zout, het vlees en de lente-uitjes toevoegen en alles nog 30-35 minuten laten sudderen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
33830300