banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 14 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Pantolo pamarasan - speklapjes in zwarte saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pantolo pamarasan
speklapjes in zwarte saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr speklappen
2 citroenen (sap)
8 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
6 rawits
6 cm gember (jahe/djahé), gekneusd
3 serehstengels, gekneusd
5 lente-uitjes
5 eetl. olie
100 gr wortelen
50 gr kluwekpitten (pamarasan)
500 ml water
zout naar smaak

Bereiding:
Rasp de wortelen. Snijd het vlees in blokjes en meng dit met het citroensap. Laat het vervolgens 1 uur staan. Snijd de knoflook, de sjalotten, de lente-uitjes, de lomboks en de rawits fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de lomboks, de rawits en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de sereh, de gember, de wortelen en de kluwek toe en bak dit nog 2 minuten. Dan het water toevoegen en het geheel nog 4 minuten zachtjes laten sudderen. Vervolgens het zout, het vlees en de lente-uitjes toevoegen en alles nog 30-35 minuten laten sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 59 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40097965