Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Pantolo pamarasan
speklapjes in zwarte saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr speklappen
2 citroenen (sap)
8 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
6 rawits
6 cm gember (jahe/djahé), gekneusd
3 serehstengels, gekneusd
5 lente-uitjes
5 eetl. olie
100 gr wortelen
50 gr kluwekpitten (pamarasan)
500 ml water
zout naar smaak

Bereiding:
Rasp de wortelen. Snijd het vlees in blokjes en meng dit met het citroensap. Laat het vervolgens 1 uur staan. Snijd de knoflook, de sjalotten, de lente-uitjes, de lomboks en de rawits fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de lomboks, de rawits en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de sereh, de gember, de wortelen en de kluwek toe en bak dit nog 2 minuten. Dan het water toevoegen en het geheel nog 4 minuten zachtjes laten sudderen. Vervolgens het zout, het vlees en de lente-uitjes toevoegen en alles nog 30-35 minuten laten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578465