banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sambal Be Tongkol - tonijnsalade met sjalotten en sereh
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Be Tongkol
tonijnsalade met sjalotten en sereh

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 tonijn filets (150 gr per stuk)
4 eetl base be pasih (zie recept)
1/2 theel zout
1/2 theel zwarte peper
1 eetl limoensap
125 gr sambal matah (zie recept)
1 jerut purut blaadje
2 eetl olie

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng (gebakken uitjes)
1 rode lombok

Cara membuat:
bereiding:
Marineer de tonijn met de base en het limoensap. Verhit in een koekepan de olie en bak de tonijn totdat deze voldoende gaar is en laat het daarna afkoelen. Snijd het jerut purut blaadje ragfijn. Breek de tonijn in kleine stukjes en meng dit met de sambal, de jerut purut, het zout en de peper. Snijd de lombok in reepjes en bak deze goudbruin en strooi dit daarna met de bawang goreng over de tonijn en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 239 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40570103