Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sala Udang - krokant gebakken gekruide garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sala Udang
krokant gebakken gekruide garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr garnalen (groot)
500 gr rijstmeel
water
olie

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
8 rode lomboks
2 cm kunyit
2 cm jahe
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Meng de bumbu met de rijstmeel en voeg beetje bij beetje water toe en vorm een beslag. Wentel dan de garnalen door het beslag.
Verhit in een pan de olie en bak de gecoate garnalen krokant en gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 61 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068903