banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Udang Goreng Bumbu Ketumbar - gebakken garnalen in een koriandersaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Udang Goreng Bumbu Ketumbar
gebakken garnalen in een koriandersaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr garnalen, schoongemaakt
2 theel ketumbaar, zaad
1 theel limoen, sap
1 theel zout
1/2 theel peper
1 salam blad
1 cm lengkuas/laos
1 eetl palmsuiker
2 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
40 ml water
1 theel asamwater
olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Rooster de ketumbar droog in een pan en maal het daarna grof. Rooster de keriting droog in een pan en hak het daarna grof. Rasp de laos. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Bestrooi de garnalen met de helft van het zout en de peper en laat dit 15 minuten intrellen. Verhit in een pan de olie en baak de garnalen gaar en zet apart.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu samen met de ketumbar, de salam en de laos voor 5 minuten. Voeg dan de palmsuiker, het zout, de lomboks, het water en het asamwater en kook totdat de saus is ingedikt.
Meng dan de garnalen erdoor en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40444104