banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sayur Bening Tempe Kangkung - kruidige tempe met kangkung
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur Bening Tempe Kangkung
kruidige tempe met kangkung

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr tempe
100 gr rundvlees (sucade)
5 sjalotjes
3 rode lomboks
2 salam blad
2 cm laos
1 eetl zout
1 theel palmsuiker
1000 ml water
500 ml kippenbouillon (zie recept)

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in blokjes, het vlees in stukjes, de sjalotjes in dunne plakjes en de lomboks in schuine ringen. Rasp de laos.
Verhit in een pan het water samen met het vlees en kook dit gaar. Dan de sjalotjes, de lomboks, de salam en de laos toevoegen en kook dit 4 minuten mee. Vervolgens de tempe, de kangkung, het zout, de palmsuiker en de bouillon toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 122 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40592049