logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sayur Bening Tempe Kangkung
kruidige tempe met kangkung

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr tempe
100 gr rundvlees (sucade)
5 sjalotjes
3 rode lomboks
2 salam blad
2 cm laos
1 eetl zout
1 theel palmsuiker
1000 ml water
500 ml kippenbouillon (zie recept)

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in blokjes, het vlees in stukjes, de sjalotjes in dunne plakjes en de lomboks in schuine ringen. Rasp de laos.
Verhit in een pan het water samen met het vlees en kook dit gaar. Dan de sjalotjes, de lomboks, de salam en de laos toevoegen en kook dit 4 minuten mee. Vervolgens de tempe, de kangkung, het zout, de palmsuiker en de bouillon toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 49 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160809