Sajoer van tempe en kousenband
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr tempé
225 gr kousenband
750 ml dunne kokosmelk (santen cair)
3 salamblaadjes
zout naar smaak
Haluskan:
boemboe:
4 sjalotten
2 cm kencur
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kouseband in stukjes (3 cm) en ook de tempé. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en voeg daar de overige ingrediënten aan toe. Kook het geheel in 15 minuten gaar.
ingrediënten:
250 gr tempé
225 gr kousenband
750 ml dunne kokosmelk (santen cair)
3 salamblaadjes
zout naar smaak
Haluskan:
boemboe:
4 sjalotten
2 cm kencur
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kouseband in stukjes (3 cm) en ook de tempé. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en voeg daar de overige ingrediënten aan toe. Kook het geheel in 15 minuten gaar.