logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sayur bobor tempe
Sajoer van tempe en kousenband
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr tempé
225 gr kousenband
750 ml dunne kokosmelk (santen cair)
3 salamblaadjes
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
4 sjalotten
2 cm kencur

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kouseband in stukjes (3 cm) en ook de tempé. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en voeg daar de overige ingrediënten aan toe. Kook het geheel in 15 minuten gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 145 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160592