Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Sigeumchi namul - spinazie salade (banchan)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sigeumchi namul
spinazie salade (bijgerecht)

ingrediënten:
1 bosje kangkung
2 teentjes knoflook
1 bosuitje
1,5 eetl kecap
1 theel zout
1/2 eetl sesame olie
1/2 eetl geroosterde sesam zaadjes
water
 
bereiding:
Verhit in een pan het water met het zout en blancheer de spinazie voor 30 seconden en spoel het daarna af onder koud water. Druk voorzichtig het aanhangende water weg.
Hak de knoflook en de bosui fijn en meng dit samen met de kecap en de sesame olie in een kom. Schep daar de spinazie doorheen en meng alles goed.
Besprenkel het met de sesam zaadjes en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 76 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264976