Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sigeumchi namul - spinazie salade (banchan)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sigeumchi namul
spinazie salade (bijgerecht)

ingrediënten:
1 bosje kangkung
2 teentjes knoflook
1 bosuitje
1,5 eetl kecap
1 theel zout
1/2 eetl sesame olie
1/2 eetl geroosterde sesam zaadjes
water
 
bereiding:
Verhit in een pan het water met het zout en blancheer de spinazie voor 30 seconden en spoel het daarna af onder koud water. Druk voorzichtig het aanhangende water weg.
Hak de knoflook en de bosui fijn en meng dit samen met de kecap en de sesame olie in een kom. Schep daar de spinazie doorheen en meng alles goed.
Besprenkel het met de sesam zaadjes en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 35 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025396