Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Sigeumchi namul - spinazie (banchan)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sigeumchi namul
spinazie (banchan)

ingrediënten:
250 gr spinazie
water
1 theel zout
2 teentjes knoflook
1 lenteui
1 eetl sojasaus
1/2 theel sasame olie
1/2 eetl sesam zaad
 
bereiding;
Maak de spinazie schoon. Verhit in een pan het water met het zout en blancheerde spinazie voor 30 seconden. Giet daarna af het spoel het met koud water en laat het uitlekken
Hak de knoflook fijn en snijd de lenteui fijn. Meng de knofloof met de lenteuit, de sojasaus en de sesema olie. Meng de saus met de spinazie en schep dit op een bord. 
Verhit een pan en rooster de sesam zaad. Sprenkel dit over de spinazie en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264930