zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Myeolchibokkeum - gebakken gedroogde ansjovis
- Angsa Isi - mild gekruide en gevulde gans
- Galbi 갈비 - geroosterde spareribs
- Kà i òp - geroosterde kip
- Babi koetjai
- Dadar Unti - pannenkoekjes gevuld met gezoet geraspte kokos
- Dadar Ayam Hati - Omelet met Kippenlevertjes
- Nam Jim Jeaw - dipsaus voor gegrild vlees of vis
- Ayam Goreng Bandung (Sunda) - gebakken gekruide kip
- Empal Daging Manis - droog gebakken zoet rundvlees
Sigeumchi namul - spinazie (banchan)


Sigeumchi namul
spinazie (banchan)
ingrediënten:
250 gr spinazie
water
1 theel zout
2 teentjes knoflook
1 lenteui
1 eetl sojasaus
1/2 theel sasame olie
1/2 eetl sesam zaad
bereiding;
Maak de spinazie schoon. Verhit in een pan het water met het zout en blancheerde spinazie voor 30 seconden. Giet daarna af het spoel het met koud water en laat het uitlekken
Hak de knoflook fijn en snijd de lenteui fijn. Meng de knofloof met de lenteuit, de sojasaus en de sesema olie. Meng de saus met de spinazie en schep dit op een bord.
Verhit een pan en rooster de sesam zaad. Sprenkel dit over de spinazie en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.