Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sigeumchi namul - spinazie (banchan)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sigeumchi namul
spinazie (banchan)

ingrediënten:
250 gr spinazie
water
1 theel zout
2 teentjes knoflook
1 lenteui
1 eetl sojasaus
1/2 theel sasame olie
1/2 eetl sesam zaad
 
bereiding;
Maak de spinazie schoon. Verhit in een pan het water met het zout en blancheerde spinazie voor 30 seconden. Giet daarna af het spoel het met koud water en laat het uitlekken
Hak de knoflook fijn en snijd de lenteui fijn. Meng de knofloof met de lenteuit, de sojasaus en de sesema olie. Meng de saus met de spinazie en schep dit op een bord. 
Verhit een pan en rooster de sesam zaad. Sprenkel dit over de spinazie en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 136 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025367