Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Jukut Liklik - Rundvlees met kokos en groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Jukut Liklik
Rundvlees met kokos en groenten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr sukadelappen
100 gr verse kokos
150 gr bruine bonen
500 ml water
zout naar smaak
200 gr katuk blad (Sauropus androgynus blad)
3 salam blad

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
7 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
4 cm laos
1 theel. trasi bakar

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes en rasp de kokos. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan het water en voeg daaran het vlees en de bonen aan toe en laat dit tenmiste 80 minuten sudderen. Dan het katukblad, de kokos, het zout, de boemboe en de salam toevoegen en het geheel nog 10-15 minuten zachtjes verder laten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 179 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41023024