Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Kailan Cah Daging Sapi - roerbak van kailan met rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kailan Cah Daging Sapi
roerbak van kailan met rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr ossenhaas
750 gr kailan / Chinese broccoli
1/2 theel maizena
5 teentjes knoflook
2 cm jahe
2 theel maizena + 1 theel water
olie

Bahan saus:
ingrediënten kruidensaus:
1 eetl oestersaus
2 theel kecap asin
3 theel angciu
1 eetl sesam olie
1 theel palmsuiker
1 theel peper
150 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes en wrijf deze in met de maizena. Maak de kailan schoon en schil de stelen. Neem de jonge stelen en blaadjes en bewaar 200 gr. Schijd de kailan in de lengte doormidden en dan in schuine stukken. Blancheer het kort of spoel het met kokend water. Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar. Rasp de jahe en hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan 2 eetl olie en bak het vlees totdat het van kleur verandert en zet het apart.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de knoflook en de jahe voor 2 minuten. Voeg dan de kailan toe en meng goed. Dan het vlees toevoegen en meng goed.
Schuif het aan de kant van de pan en voeg de kruidensaus toe en verhit dit. Dan de maizena oplossing toevoegen en roer totdat de saus is ingedikt. Meng dan alle ingrediënten goed doorelkaar en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411252