zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Nasi Himpit - geperste pandanrijst
- Bayem Goreng - gebakken spinazie
- Sambal goreng tahu en taugé
- Ikan Belado
- Nasi Goreng Bahari 1 - Balinese Rode Nasi
- Tumis Katjang Pandjang - gestoofde kouseband
- Sambal Malakka
- Gulai Gajebo Daging Sapi - gestoofd rundvlees in kruidige saus
- Sop selam
- Satia Bia Merah - sate van mosselen/venusschelpen uit de Molukken
Juhut Na Ditutung - pittig gekruide sate


Juhut Na Ditutung
pittig gekruide sate
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees of lam
sate stokjes
Haluskan:
bumbu:
7 rode lomboks
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 limoen, sap
1 theel zout
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng het vlees met de bumbu. Rijg het vlees daarna aan de stokjes en rooster het boven een houtskoolvuurtje gaar en bruin en serveer.
pittig gekruide sate
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees of lam
sate stokjes
Haluskan:
bumbu:
7 rode lomboks
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 limoen, sap
1 theel zout
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng het vlees met de bumbu. Rijg het vlees daarna aan de stokjes en rooster het boven een houtskoolvuurtje gaar en bruin en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.