Juhut Na Ditutung
pittig gekruide sate
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees of lam
sate stokjes
Haluskan:
bumbu:
7 rode lomboks
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 limoen, sap
1 theel zout
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng het vlees met de bumbu. Rijg het vlees daarna aan de stokjes en rooster het boven een houtskoolvuurtje gaar en bruin en serveer.
Zoeken
Laatst gelezen
- Semur babi
- Sambal goreng kentang kering
- Kalio hati - gestoofd hart
- Sambal Goreng Krecek - Sambal goreng van krecek
- Dugo - gestoomd gekruid kleefrijst met banaan
- Acar Udang - Zoetzuur van garnalen
- Mi Goreng cabai hijau yang lezat - gebakken bami met groene chilies
- Tempe Penyet Sambal Terasi - gebakken gekruide tempe met sambal
- Bebek Menyatnyat - eend gestoofd in kerrie-kokosmelk
- Ayam Goreng Bandung (Sunda) - gebakken gekruide kip
Recente Reacties
Cucur
1 week agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
1 week agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
2 weeks agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
2 weeks agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
4 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...